SILKOLENE RSF 15 (1 LITER)

  • 4.000 Ft
  • Bruttó ár: 4.000 Ft
Darab

Villa és lengéscsillapító folyadékok motorkerékpárok részére verseny, off-road és utcai alkalmazásokra. Magas teljesítményű, magas viszkozitási indexű lengéscsillapító folyadékok, egyedülálló műszaki módszerekkel.

Leírás

SILKOLENE RSF SOROZAT tagjai egy magas teljesítményű, magas viszkozitási indexű lengéscsillapító folyadékok, egyedülálló műszaki módszerekkel történő integrálása az alacsony súrlódású szintetikus olajoknak, a magas teljesítményű habzásgátlókkal és kopásvédőkkel, amelyek biztosítják az előre meghatározható rugózási teljesítményt, hosszú tömítőanyag élettartamot és egyenletes rugózást, még a legkegyetlenebb körülmények között is.

Alkalmazás

A SILKOLENE RSF SOROZAT a legújabb verseny lengéscsillapító rendszerek, valamint a legmodernebb utcai motorkerékpárok lengéscsillapító rendszerek követelményeinek kielégítésére lett fejlesztve. Gyártók és lengéscsillapító specialisták által pálya, off-road és utcai alkalmazásokra ajánlott termék, kivételes eredményekkel. A SILKOLENE RSF SOROZAT tagjai sikeresen alkalmazhatók, a következő lengéscsillapító gyártók rendszereiben: PENSKE, PROFLEX, OHLINS, WHITE POWER, SHOWA.

Előnyeik

  • Egyenletes csillapítás széles üzemelési hőmérséklet tartományban még nehéz körülmények mellett is.
  • Hő stabil és kiváló teljesítményt nyújt levegővel, nitrogénnel vagy argonnal töltött rendszerekben.
  • Minimalizált kopás, kiváló nyírási stabilitás és jó tömítés kompatibilitás.
  • A sorozat tagjait lehet egymással keverni, hogy egyéni finoman hangolt csillapítást kapjunk.